Svar Svar Jakob B Jakob B.

Hej Kasper,

Tak for det meget hurtige svar :o)

Jeg har undersøgt det lidt nærmere. Der går som du skriver ca. 30 sekunder ml. skift af "reklame" og sang-info på min radio.

Men med den opsætning, så er der der 50% risiko for at man ikke kan se sang-info, når man kigger efter den.

Hvis der er "reklame", så går der gennemsnitligt 15 sekunder til info'en kommer på displayet.
15 sekunder er lang tid at stå og stirre på sin radio for at se noget tekst, der var der lige før :o}

Hvis man er lidt uheldig, går der op til 30 sekunder før at sang-info'en kommer tilbage :o/

Hvis man er meget uheldig er det næste nummer startet inden de 30 sekunder er gået og man sandsynligvis er blevet lidt knotten over at der overhoved blev skiftet til den (tæt på) ligegyldige "reklame" :o(

Mit foreslag vil være at i fx. lægger et grafik-banner ind oven på noget af cover-billedet engang imellem med jeres reklame. Derved ændres sang-informationen ikke og der står altid det nummer i spiller.
- Hvis det ikke kan lade sig gøre, kan i evt skifte hele cover-billedet til Retro-reklamen, engang imellem, men stadigvæk holde sang-info i tekstfeltet.
- Alternativt kunne i lade den ene af de to tekstlinjer, der er, indeholde jeres reklame og den anden kunne altid indeholde kunstner og sangnavn.
- Hvis det ikke er mulig, rent teknisk, kan i måske blot ændre tidsskiftet fra 30/30 sekunder til fx. 20/3 sekunder, så man maksimalt skal vente 3 sekunder på at "reklamen" er væk.

Hvis ingen af de foreslag jeg er kommet med, kan lade sig gøre, så håber jeg at i fjerner reklamen til i har en teknisk løsning, der holder sang-info synlig hele tiden :o)

Mvh
Jakob B.

Ps. Det ser forresten ud til at tidsstemplet på jeres Debatforum er forskubbet et par timer.


Sendt den 24. April 2017 kl. 20:32

Hele denne tråd:

Svar Jakob B Kasper Lyngbye Retro-Radio (24. Apr 2017 21:17)
  • Svar Jakob B Kasper Lyngbye Retro-radio.dk (24. Apr 2017 23:30)